Webáruház

Keresés

Újdonságok

ATC Sound - Nyitólap

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

Reméljük új webáruházunk elnyeri tetszését. Felhívjuk figyelmét hogy a korábbi regisztrációk törlésre kerültek, kérjük regisztrálja magát újra amennyiben vásárolni szeretne áruházunkban! 

 

Belépés, regisztráció

Első vásárlása megkezdése előtt regisztrálnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráljon most! feliratra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait az ATC-Trade Zrt.  nyilvántartásába vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Regisztrálás után rendszerünk egy levelet küld az Ön által megadott e-mail címre. A levélben szereplő linkre kattintva aktiválhatja regisztrációját.

Elfelejtett jelszó

Amennyiben már regisztrált webáruházunkban, de elfelejtette a jelszavát, kattintson az Elfelejtette a jelszavát? feliratra, majd adja meg a regisztrált felhasználó nevét és e-mail címét, amire rendszerünk automatikusan elküld Önnek egy generált jelszót. Ezt a jelszót belépés után az adatok szerkesztése menüpontban megváltoztathatja. 

Adatmódosítás

Ha adatai időközben változtak, bármikor módosíthatja azt a kassza / szállítási cím / címet frissít opcióra kattintva, egészen addig, amíg végleg el nem küldte megrendelését. mielőtt ezt megtenné, még egyszer megjelenik Ön előtt az adatmező, azaz a rendszer még egy lehetőséget kínál Önnek, hogy adatait ellenőrizze, ha szükséges, módosítsa. Kérjük, ezt még a megrendelés véglegesítése előtt hajtsa végre. Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglelegesítése előtt megadott.

Kilépés

Erre akkor van szükség, ha Ön olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják ugyanazt a számítógépet. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön nevében rendeljen nálunk.

Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a termék mellett lévő kosár ikonra kattint, itt megadhatja a vásárolni kívánt mennyiséget is. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott termékeket megrendeli és továbblép a fizetéshez. A weboldal bal oldalán lévő Kosár tartalma feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból, módosíthatja azok mennyiségét. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Kassza feliratra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztrálja magát, és bejelentkezik rendszerünkbe.

Készlethiány

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Jelenleg nincs raktáron! státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a termékek ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Jelenleg nincs raktáron! státusra utaló jelzést. 

Értesítés termék beérkezéséről

A Jelenleg nincs raktáron! feliratra kattintva megadhatja e-mail címét, melyre rendszerünk automatikus értesítést küld amennyiben a termék újra rendelhető státusba kerül.

Megrendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár tartalma funkciónál teheti meg. Ott a Kassza feliratra kattintva ellenőrizheti a kosárban lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Kiválaszthatja a szállítás valamint a fizetés módját, ezután a Megrendelés véglegesítése ikonra kattintva elküldheti a rendelését.

Rendelés feldolgozása

A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailben. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük a sikeres készletfoglalásról, a szállítás várható időpontjáról, annak költségéről valamint jelezzük ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. Ezeket a tételeket automatikusan töröljük a megrendeléséből.

Szállítás

A raktáron lévő termékek szállítási határideje 1-5 munkanap. A kiszállítás előtt e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt a csomag feladásáról. Rendelését futárszolgálattal juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. A szállítás költsége a termék súlyától függően kerül megállapításra, melyről visszaigazoló levelünkben tájékoztatjuk Önt. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Fizetés

Személyes átvétel esetén lehetőség van a termék árának készpénzzel, bankkártyával ill. előre utalással történő kiegyenlítésére. Amennyiben kiszállítást kér a fizetés történhet utánvéttel illetve előre utalással.

GLS Szállítási díja:

 

 

 

 

 

 

 

 

Csomagsúly

Díj/ címzet (FT)

 

 

 

0-2kg

1025

 

 

 

2-5kg

1280

 

 

 

5-20kg

1570

 

 

 

20-30kg

1720

 

 

 

30kg fölött

5000

 

 

 

 

 

 

 

GLS utánvételi díjak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Áruérték

Utánvét díj (Ft)

 

 

 

20.000 Ft -ig

1125

 

 

 

100.000 Ft-ig

1625

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utánvétel esetén a szállítási és az utánvételi díjak összeadódnak.

 

A díjak, a 25% ÁFÁ-t tartalmazzák és Magyarország területén érvényesek!

A 100.000Ft feletti vásárlás esetén díjmentes a  kiszállítás!

 

 

 

Minimum rendelési összeg

Áruházunkban a minimum vásárlási összeg nettó 8.000 Ft.

Elállás joga

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizze le a tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezze amennyiben valami hiányzik a csomagból, vagy hibás. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban     érkezik vissza.

Rendelése során élhet a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül elállhat. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük. Az ATC Trade Zrt. üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Figyelem: az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni.

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.